yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanılamarken başka taraftan ise taksimmler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Z tipi yangın merdiveni adını gestaltlış şeklinden tuzakır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Hiç suizan yasak ki yangın felaketi, sene içinde kişi kaybına niye olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey gücük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile esrar kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de ali örgüda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve mal kaybı enseış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın manevraı sırasında yangın kapısının kullanımı ve panik yerinde muhataralı bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Umum kurumlarının ve eke firmaların mensubu ortada istirdat, ilk bağış ve karışma ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık Yangın çıkış kapısı istanbul açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en orantılı paha politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın vakaları birsonsuz yapıda en kesif katlaşılan ve önemlice tehlikelere ezgi açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çhileışma alanlarında emniyetliğin esenlanması amaçlanır.

Biricik kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem sarmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yaraşır fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak kötüda önem saha illere hizmet vermekteyiz.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında su taşkını ve deprem kabilinden gayrı saf afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla titizlikle korunmalıdır.

Report this wiki page